ORARI I QENDRES SPITALORE

Nga ora 08:00 deri 22:00

*Për nevoja të veçanta apo të emergjencave ndermjet oreve 8:00-22:00 kontaktohet me infermierin e turnit

LARGESIA NGA

Autostrada: 100 m

Aeroporti: 7 km

Qendra e Tiranes: 7 km

ORARI I VIZITAVE

Orari i struktures eshte

Nga ora 09:00 deri ne oren 18:00

SHERBIM HOTELERIE

Dhomat e shtrimit jane te pajisura me dy shtreter, me impiante te ngrohjes, shperndares qendror i oksigjenit dhe i vakumit. Cdo dhome disponon nje banjo private, televizor me ngjyra, garderobe personale, dhe dy poltrona.

SHERBIMI I RESTORANTIT

Mengjesi dreka e darka sherbehen ne dhome ne nje tabaka. Jane ne dispozicion menu te cilat jane te vendosura ne baze te dietave dhe sipas gjendjes klinike te pacientit te shtruar te pershkruara nga mjeku.

BAR

Brenda struktures gjendet dhe sherbimi i barit.

To Top