SPECIALITETI

Shiko listën e plotë të specialiteteve që spitali ofron.

Vazhdo
MJEKËT

Gjej mjekun specialist që i përshtatët më mirë nevojave tuaja.

Vazhdo
TEKNOLOGJIA

Një strukturë moderne e aftë të ofrojë shërbime të specializuara të nivelit të lartë.

Vazhdo

Çfare ofrojme

Kirurgjia Kardio-Torako-Vaskulare
Njësia operative e kirurgjisë kardio-torako-vaskulare ofron shërbime mjekësore për pacientët e hospitalizuar ose jo dhe kujdeset për të gjitha patologjitë e zemrës dhe sistemit vaskular te cilat kërkojne ndërhyrje kirurgjikale.
Hemodinamika
Laboratori i diagnoistikës dhe interventeve Kardioangiologjike trajton pacientët e moshuar me patologji kardiake (si: semundja ishemike e zemrës, patologjitë vaskulare, kardiomiopatite, patologjite kongenitale) dhe pacientët me patologjitë e aparatit vaskular të tipit obstruktiv ose dilatues, për të cilat proçedurat invasive janë thelbësore për diagnostikim dhe kurim.
Ortopedia dhe Traumatologjia
Në këtë qëndër realizohen aktivitetet këshilluese dhe diagnostikuese për të evidentuar gjëndjen e pacientit. Në rastet e përshtashme vlerësohet terapia e ardhshme e duhur për t’iu përgjigjuar nevojave të identifikuara.
Shikoni te gjitha specialitetet
Klikoni ketu siper per te pare te gjitha specialitetet.
Na kontaktoni
 
 Security code
To Top