Ekografi

Ekografi

Nepermjet imazheve ekografike eshte e mundur te behet nje analize efektive te nje pjese te mire te organizmit te njeriut. Ekografia është në fakt një aparature qe mundeson përdorimin e valeve zanore – e njohur edhe si ” ultratinguj ” – për të dhënë imazhe të organeve të brendshme , me avantazhin e të qenit absolutisht pa gjak dhe të padëmshme për pacientin.
To Top