Diagnoza Imazherike
Pacientët e shtruar mund të përfitojnë dhe nga shërbimet
  • Contrastografia (esami del tratto gastroenterico, urografie)
  • Radiologia tradizionale (esami dello scheletro e del torace)
  • RMN – Risonanza Magnetica
  • TAC – Tomografia Assiale Computerizzata
  • Kontrastografi ( egzaminim i traktit gastrointestinal, urografi )
  • Radiologji tradicionale
Për më shumë informacion, vizitoni faqen dedikuar teknologjisë
To Top