Kirurgjia e Përgjithshme dhe Onkologjia
Është specialiteti, që mbi të gjitha përqëndrohet në organet e kavitetit abdominal, si intestine, ezofagu, stomaku, koloni, mëlcisë, tëmthit, shpesh merret me tiroidet dhe herniet por edhe me patologjite me origjine neuroplastike (tumori cervical, tumori I prostates, melanoma, etj.)
Aktiviteti që kryhet nga kjo njësi operative
  • Kirurgjia e aparatit tretës
  • Kirurgjia e aparatit genital tek femrat
  • Kirurgjia e aparatit genital tek meshkujt
  • Kirurgjia e kolecistës
  • Kirurgjia e gjirit
  • Kirurgjia e paretit abdominal
  • Kirurgjia për semundjet e lëkurës, indet nënlëkurore dhe anekset kutane
  • Endokrinokirurgjia
To Top